24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü fakültemizde ve Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü için Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen yemeğe Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Eğitim Fakültesi Eski Dekanı Prof. Vahdettin Sevinç, dekan yardımcıları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Kaymakam İdris Akbıyık ve Vali Yardımcısı Akın Yılmaz'ın konuşmaları ile devam etti. Daha sonra 4. sınıf öğrencilerinin hep bir ağızdan okudukları öğretmen marşı ile süren programda eğitim fakültesine emeği geçen eski dekan Prof. Vahdettin SEVİNÇ ve memur  Neşe KONUK'a ve ayrıca Mart ayında aramızdan ayrılan fakültemiz personeli Öğr. Gör. Dr. Aytaç KAYA'nın ailesine teşekkür plaketi takdim edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği yenilen akşam yemeği ile son buldu.