Ana Sayfa
Duyurular
Türkçe Eğitimi Programından Muş Hasköy’e Kitap Desteği
Türkçe Eğitimi Programından Muş Hasköy’e Kitap Desteği

Türkçe Eğitimi Programından Muş Hasköy’e Kitap Desteği

Ali Haydar Adlım, 2015-2016 Öğretim yılında Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Anabilim Dalından mezun oldu. Aynı yıl Muş Hasköy İmam-Hatip Orta Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. Kütüphanesi olmayan bu okula bir kütüphane kazandırmayı kafasına koydu. Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı başkanlığı ile iletişime geçti. Kütüphanenin boş raflarının fotoğraflarını göndererek yardım istedi. Bunun üzerine Anabilim Dalı Başkanımız Öğrenci Temsilciliği ile birlikte Fakültemizde bir “Kitap toplama seferberliği” başlattı. Öğrencilerimizin ve özellikle BÖTE bölümünün ve hocalarının desteği ile 1000’in üzerinde kitap toplandı.

Toplanan bu kitaplar gene öğrencilerimizin çabalarıyla Hasköy Orta Okulu kütüphanesinin boş raflarını doldurmak üzere ulaştırıldı. Aynı şekilde Ali Haydar Adlım öğretmenimiz de oradaki öğrencilerin sevinçlerini yansıtan fotoğraf ve videoları bizlerle paylaştı.

Bu açıdan, oradaki öğretmenimize, kitap toplama süreci boyunca desteğini eksik etmeyen bütün öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Fotoğraflar