Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Zümre Başkanları İle Bir Araya Geliyor.

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ ZÜMRE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELİYOR.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Zümre Başkanları ile bir araya geliyor.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Sakarya’da eğitim kurumlarında kalitenin arttırılması, eğitim alanında yeni yönelimler ile eğitimde kullanılan ölçme-değerlendirme tekniklerinin ele alınacağı ‘’Zümre Başkanları’’ toplantısı Hendek’te yapılacak. 23 Mart 2013 tarihinde saat 09.30’da Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde başlayacak toplantıda Adapazarı, Erenler ve Hendek ilçelerinin zümre başkanları ile Sakarya Üniversitesi öğretim üyeleri bir araya gelecekler. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde diğer ilçelerin zümre başkanları ile de toplantıların gerçekleştirileceğini söyledi.