Akademik Genel Kurul Yapıldı

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Rektör Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hatem AKBULUT ve Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ, Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Firdevs KARAHAN, dekan yardımcıları ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleşti. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Firdevs KARAHAN'ın açılış konuşmaları ve sunumu ile başlayan akademik kurulda daha sonra soru cevap bölümüne geçildi. Rektör SAVAŞAN öğretim elemanlarından gelen sorular ve istekler doğrultusunda eğitim fakültesi için gerekenlerin yapaılacağını, fakültenin varolan enerjisinin daha da yukarılara çıkarılması için yönetim olarak tüm görüşlere açık olunduğunu dile getirdi.

Akademik kurul hediye takdimi ve düzenlenen kokteyl ile sona erdi.