Dr. Aytaç Kaya Bilgisayar Laboratuvarı Açılışı

Dr. Aytaç KAYA Bilgisayar Laboratuvarı Açılışı

Eğitim Fakültesi B Blok'ta yer alan Dr. Aytaç KAYA Bilgisayar Laboratuvarı'nın açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa eğitim fakültesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler ile eğitim fakültesi öğretim elemanları katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs KARAHAN Dr. Aytaç KAYA'dan kendi adına birçok şey öğrendiğini, Aytaç Hoca'nın kişiliği ile diğer insanlara örnek bir insan olduğunu ve güleryüzlü kişiliğinin hiç bir zaman unutulmayacağını belirtti. Açılışta hazır bulunan Dr. Aytaç KAYA'nın kardeşleri de fakültede yer alan bir bilgisayar laboratuvarına kardeşlerinin isminin verilmesinin kendileri için büyük bir onur olduğunu ve kardeşlerinin isminin sürekli yaşatılacağından dolayı hissettikleri mutluluğun büyük olduğunu dile getirdiler.

Açılış programı kesilen kurdele ile sona erdi.

Eğitim Fakültesi olarak biz de Dr. Aytaç KAYA hocamıza hayatımıza kattığı değer için teşekkür ediyor, onun ismini yaşatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.