Ana Sayfa
Duyurular
Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı

ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

 

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Sakarya’da eğitim kurumlarında kalitenin arttırılması, eğitim alanında yeni yönelimler ile eğitimde kullanılan ölçme-değerlendirme tekniklerinin ele alınacağı ‘’Zümre Başkanları’’ toplantısı Hendek’te yapıldı.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Bayraktepe Tesisleri’nde yapılan toplantıya Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan,  Adapazarı, Erenler, Hendek İlçeleri Zümre Başkanları ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri katıldı.

Toplantıya katılan zümre başkanları ile öğretim üyeleri Tarih, İlk ve Ortaöğretim Matematik, Türkçe, Sınıf Öğretmenliği alanlarında eğitimde kalitenin arttırılması, bu alanında yeni yönelimler ile kullanılan ölçme-değerlendirme teknikleri ve diğer eğitim konularını masaya yatırdılar. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, ilki gerçekleştirilen Zümre Başkanları toplantısının diğer zümrelerle devam edeceğini belirterek, yapılan çalışmalar sonucunda ilimizdeki eğitimde verimli sonuçların alınacağına inandığını söyledi.

Toplantı fotografları için tıklayınız.