Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Kızılay'a Kan Bağışı Desteği

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

Sakarya Kızılay’ı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin ilgisi büyük oldu. 3 gün süren bağış kampanyasında 206 ünite bağışta bulunuldu.

SAÜ Eğitim Fakültesi Hendek yerleşkesi içerisinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren geleceğin öğretmen adayları kampanya süresince kan bağışında bulundular. Kampanyaya destek veren Eğitim Fakültesi öğrencileri burada verilen kanın sadece bir bağış olarak değil bir hayat kurtarmak olarak düşündüklerini ve bu duyguyla bu kampanyaya katıldıklarını belirttiler. Kızılay yetkilileri daha önce de düzenlenen bu kampanyanın ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini açıkladı ve bağış konusunda duyarlılıkları için geleceğin öğretmen adaylarına teşekkür etti.

Kan bağışı fotoğrafları için tıklayınız.