Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü fakültemiz tarafından Hendek Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yemek programı ile kutlandı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel GÜRDAL, Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İLHAN, ilçede yer alan resmi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretim elemanları ve Eğitim Fakültesi öğrencilerinin katıldığı etkinlik rektörümüz ve öğretim elemanlarımızın konuşmaları ile başladı. Ardından müzik dinletisi eşliğinde yenilen yemek ile devam eden gecede Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz neşeli dakikalar geçirdi. Biz de Eğitim Fakültesi olarak başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın öğretmenler gününü kutlarız.