Okul-Kurum Deneyimi, Alan Çalışması, Öğretmenlik Uygulaması Dersleri Bilgilendirmesi

Türkiye’deki Corona Virüs Vakasına Karşı alınan önlemler gereğince 16 Mart 2020 tarihi itibari ile 2 hafta süresince ilk ve ortaöğretim okulları,  3 hafta süre ile de Üniversiteler tatil edilmiştir. Okul-Kurum Deneyimi, Alan Çalışması, Öğretmenlik Uygulaması dersleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın tatil ettiği süre boyunca yapılmayacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması için ; okullar açıldıktan sonra Öğretmenlik Uygulaması Dersleri uygulama öğretmeni ve uygulama öğretim elemanı tarafından uygulama öğretmeninin ders saati ve programı göz önünde bulundurularak yapılmayan ders/derslerin telafisi sonraki haftalarda öğrencinin uygulamaya katılmaları (çalışma haftası oluşturulurken aynı hafta içinde öğrenci iki gün/üç gün) sağlanarak gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili değişen yada gelişen durumlara bağlı olarak bilgilendirilmede bulunulacaktır. Öğrencilerimize gerekli duyurular Fakültemiz web sayfası üzerinden yapılacaktır.