Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı Hk.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM) işbirliğiyle, 13/03/2021-26/03/2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı” nı başarı ile tamamlayan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerine sertifikaları, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Rüştü YEŞİL tarafından Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Oğuz KARABAY’ a takdim edildi. Ayrıca takdim toplantısında Fakültelerin akademik ve eğitsel işbirliklerinin önemli olduğu,"Eğitimcilerin Eğitimi" programından önemli faydalar sağlandığı belirtildi. Karşılıklı iyi niyet ve işbirliği ifadeleri ile Sertifika Takdim Ziyareti sona erdi.