Doğa Yürüyüşü Hk.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ HK.

ÖĞRENCİLERLE, ORYANTASYON AMAÇLI DİKMEN YAYLASI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.

02.10.2021 Cumartesi günü Eğitim Fakültesi öğrencileri, Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen doğa yürüyüşüne katıldılar. Doğa yürüyüşüne Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rüştü Yeşil, Hendek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve HGM Gençlik liderlerinin de katıldığı doğa yürüyüşünde yaklaşık 70 katılımcı, Dikmen Yaylasının zirvesine kadar yürüdü, Şehitlikte dua edildi, ardından da HGM tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu. İkram sonrasında öğrencilerle birlikte oyunlar oynanıp yarışmalar yapıldı. Yarışmada derece yapan öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve henüz Hendek ilçemize yeni gelen öğrencilerimizin oryantasyonu çerçevesinde Dikmen Yaylası doğa yürüyüşü etkinliğini organize ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Süleyman Akıcı, Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz ve Gençlik Lideri arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.