Oku-Yorum Sohbetleri.

OKU-YORUM sohbetleri.

22 Aralık 2021 Çarşamba günü, saat 14.00’te Eğitim Fakültesi konferans salonunda Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı’nın öncülüğünde yıllardır sürdürülen OKU-YORUM sohbetleri kapsamında Mustafa Kutlu’nun “Sevincini Bulmak” adlı kitabı ele alındı. Programda konuşmacı olarak Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özdemir, Türkçe öğretmenliği bölümü öğrencilerinden Fatmanur Alkan ve Emine Çelepkolu yer aldı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, akademik personel ve eğitim fakültesi öğrencilerinin katıldığı program; “Sevincini Bulmak” adlı kitabın genel bir özeti ile başladı. Karakterlerin tanıtımı, kitapta bahsedilen hikâyenin günümüz toplumundaki yansımalarının ele alındığı program yapılan soru-cevap ve görüş bölümüyle program sonlandı.