Kısmi Zamanlı Öğrenci (geçici İnsan Kaynağı) Duyurusu

Kısmi Zamanlı Öğrenci (Geçici İnsan Kaynağı) Duyurusu

2022 – 2023    Eğitim - Öğretim  Yılında  “Kısmi Zamanlı Öğrenci (Geçici   İnsan   Kaynağı)”

başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin 27 Ekim  2022 Perşembe  günü mesai bitimine kadar ekteki  formları doldurarak  Eğitim Fakültesi bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

A-Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Genel (Ortak) Nitelikler

1

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2

Kayıt dondurmamış olmak

3

Disiplin cezası almamış olmak

4

Azami öğrencilik süresini doldurmamış olmak

5

Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak

6

İşin niteliğine uygun bilgi ve beceriye sahip olmak (alınan sertifika ile veya komisyonca mülakat ile ölçülür).

7

Tezsiz yüksek lisans öğrencileri, Yabancı Uyruklu veya Özel öğrenciler kısmi zamanlı olarak çalıştırılamaz.

B-Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Özel Nitelikler

1

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,00" olması,

2

Lisans üstü ve doktora öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,50" olması

3

Birinci yarıyıl öğrencilerinde (YGS ve ALES) yüzdelik giriş puanlarına göre değerlendirme yapılır.

4

Lisans üstü öğrencilerinin "Yabancı Dil" seviyesi ile ulusal ya da uluslararası yayın sayısı öncelikli tercih nedeni olarak değerlendirilir.