Fakültemiz Uluslararası Çalışmaya Ev Sahipliği Yaptı

FAKÜLTEMİZ ULUSLARARASI ÇALIŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Proje Yürütücülüğü Üniversitemiz Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Mehmet Emin USTA tarafından yapılan  “Learning in difficult times” (LEAD) adlı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen AB projesi faaliyeti Eğitim Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Uluslararası toplantı İrlanda, Finlandiya, Romanya ve İtalya’dan gelen eğitim uzmanlarının katılımı ile yapıldı. Etkinlikler kapsamında Eğitim Fakültemizden de çok sayıda akademisyen çalışmalara destek verdi. Çalışma kapsamında sel, hastalık, deprem, yangın, savaş vb. olağanüstü durumlarda eğitim hizmetinin aksamadan devam ettirilmesi üzerine muhtemel senaryolar konuşuldu ve karara bağlandı. Alanında ilk olması yönüyle de önemli bir boşluğu doldurmakta olan proje iki yıl boyunca devam edecektir.