4004-Tübitak Bilgilendirme Semineri.

4004-TÜBİTAK Bilgilendirme Semineri.

Eğitim Fakültesinde görevli araştırma görevlilerine yönelik 4004-TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı ve 4005-TÜBİTAK Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı bilgilendirme semineri Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Canan LAÇİN ŞİMŞEK ve Doç. Dr. Eda DEMİRHAN’ın konuşmacı olarak sunmuş oldukları katkılarla 12.04.2023 tarihinde Dekanlık toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Konuşmaları sırasında ilgili programlar kapsamında ne tür etkinliklerin yürütülebileceği, proje başvuru formunda hangi kısımların bulunduğu ve bu projelerde yer almanın genç akademisyenlere ne tür katkılar sunabileceği konularında bilgi veren uzmanlar kendi proje deneyimlerinden de örnekler vererek yönlendirmelerde bulunmuşlardır.

Sakarya Üniversitesinin araştırma üniversitesi olma misyonuna hizmet eden eğitimlerin Eğitim Fakültesi bünyesinde düzenlenmesine ve bu konuda hevesli akademisyenlerin desteklenmesine devam edilecektir.