Cbiko Ulusal Staj Programı Duyurusu

CBİKO ULUSAL STAJ PROGRAMI DUYURUSU

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından Ulusal Staj Programı (USP) kapsamında Kariyer Kapısı  üzerinden başvuru yapan öğrencilerimiz;

1. Ekteki formu masaüstüne indirerek kişisel bilgilerini ve staj süresini doldurarak 2 nüsha çıktı alır ve imzalar
  2. Staj yapılacak kurum bilgileri girilerek kuruma imza/kaşe/mühür işlemi yaptırılır.
  3. Form öğrenci tarafından Dekanlığa onaylattırılır.
  4. Yukarıda belirtilen işlemlerden sonra öğrenci, ekteki form (2 adet) , SGK'dan müstehaklık belgesi (E-Devletten alınabilir) ve kimlik fotokopisini staja başlama tarihinden en az 10 iş günü önce Dekanlık Mali İşler birimine teslim eder.

NOT: Öğrenci staj süresi içinde sağlık hizmeti (rapor) aldığında hsunman@sakarya.edu.tr eposta adresine bildirmekle yükümlüdür.