Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek Fakültemize Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem ERDOĞAN ATABEK Fakültemize Ziyareti

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Rüştü YEŞİL ve Dekan yardımcılarımızı ziyarette bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem ERDOĞAN ATABEK ve İlçe Başkanı Hasan Serdar BAYKAL ile beraberindeki heyet Fakültemize ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında Fakültemizin genel durumu, sorunları ve gelecek vizyonu hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretinden ve sorunlarımıza çözüm üretme konusunda sunacağı katkılardan dolayı Sayın Milletvekilimize ve İlçe Başkanına teşekkür ediyoruz.