2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Hk.

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hk.

DUYURU: 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır. Başvurular 14 Kasım 2023 saat 17.30'a kadar TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (tybs.tubitak.gov.tr) üzerinden  yapılabilecektir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Başvuru durumu ile ilgili sonuçlar, BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden kullanıcı girişi yapılarak “Başvuru Durumu” alanından görülebilir.

2209-A Programı 2023/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.

E-BİDEB sistemimizde başvuru durumu “Başvurusu Reddedildi” olarak görülen öğrencilerimizin proje önerilerine ait değerlendirme raporları en geç 1 ay içerisinde gönderilecektir.

Program ile İlgili Dilekçe Örnekleri:

2209-A programı ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz dilekçe örnekleri için tıklayınız.