Ana Sayfa
Duyurular
Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü İşbirliği İle “dünden Bugüne Kudüs” Adlı Konferans Etkinliği Düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile “Dünden Bugüne Kudüs” adlı konferans etkinliği düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile “Dünden Bugüne Kudüs” adlı konferans etkinliği düzenlendi.

23.10.2023 Pazartesi günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda Eğitim Fakültemiz Dekanlığı, Kültürel Miras Öğrenci Topluluğu ve Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen “Dünden Bugüne Kudüs” adlı konferans etkinliği düzenlendi. SAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Necmettin Alkan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Rüştü Yeşil, Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Selim Yılmaz, Kültürel Miras Topluluğu akademik ve öğrenci başkanları ile üyeleri, Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve öğrencileri ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı. Kudüs ile ilgili video gösterimi ve şiir dinletisinin ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rüştü Yeşil’in açılış ve selamlama konuşması yaptı. Sonrasında ise Prof.Dr. Necmettin Alkan, tarihsel analizleri ve günümüze yansımalarını da içeren “Dünden Bugüne Kudüs” adlı konferansını verdi. Konferans sonunda öğrencilerden gelen konu ile ilgili soruların cevaplandı. Ardından ise konuşmacı Sayın Prof.Dr. Necmettin Alkan’a sundukları katkıdan dolayı günün anısına hediye takdimi yapıldı. Program sonunda Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilecek kültür gezisine katılacak öğrenciler dijital ortamda belirlendikten sonra günün anlam ve önemine dair toplu fotoğraf seçimi yapılarak etkinlik sonlandırıldı.

Fotoğraflar