2023-2024 Yıllarındaki Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinin Proje Başarısı

2023-2024 yıllarında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından TÜBİTAK 3005 kapsamında başvurusu kabul edilen; Yerel Tarihi, Kültürel ve Doğal Varlıkların Öğretim Programları ile Entegrasyonu (Yürütücü: Prof. Dr. Şenol BEŞOLUK), Arduino ve üç boyutlu yazıcı ile geliştirilen bir deney düzeneğinin kullanımının öğrencilerin bilişsel yapıları üzerindeki etkisinin incelenmesi (Yürütücü: Doç. Dr. Elif ATABEK YİĞİT), “Çevrim İçinden Sınıf İçine: Covid-19 Dönemi Mezunu İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Bir Mentorluk Programı Geliştirilmesi” ve “İngilizce Öğretmenliği Programına Yönelik Yenilikçi Bir Öğretmenlik Uygulaması Modeli Geliştirilmesi” (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi ALİ İLYA) başlıklı projelerin yürütücü ve araştırmacıları ile Dekanlığımız tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirilerek hediye takdiminde bulunuldu.