Eğitimin Geleceği; Geleceğin Eğitimcileri Konferansı Hk.

Eğitimin Geleceği; Geleceğin Eğitimcileri konferansı Hk.

Eğitimin Geleceği; Geleceğin Eğitimcileri
Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarından Öncü Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Gazeteci Yazar Sayın Yusuf Kaplan konuşmasıyla yer aldı. Geleceğin eğitimi ve eğitimcisini inşa etmek için öncelikle zihinsel dönüşümü gerçekleştirmenin önemini vurgulayan Kaplan “kendi tanımlarımızı ve kavramlarımızı üretemediğimiz müddetçe kendi tarihimizi yazamayız. Batı ve Doğu felsefelerinin düşüncelerinden hareket ederek kendi felsefemizi şekillendirebiliriz. Kadim kültürümüzün ilim, irfan ve hikmet aşamalarını geçmesi halinde tekrar tarih yazmaya başlayan eğitimci bir nesil ortaya çıkabilir.” ifadelerini kullandı.  Konuşmasının ardından Dekanımız Sayın Prof. Dr. Rüştü Yeşil tarafından hediye takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.