Eğitim Fakültesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu.

Eğitim Fakültesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Fakültemiz Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen “23 Nisan Çocuk Şenliği” ile Hendek halkı ve çocuklar bayram tadında bir bayram yaşadılar.  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve Sayın Prof. Dr. Emrah Doğan, Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü, Kemaliye Mahalle Muhtarı Sayın İsmet Pehlivan’ın katılım gösterdiği şenlikte öğretmen adayları tarafından hazırlanan farklı atölyeler, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Yavuz Selim Yılmaz ve ekibi tarafından hazırlanan oyunlar ve palyaço gösterisinin yanı sıra Adapazarı Fatih İlkokulu Müdürü Sayın Murat Güdek ve öğrencilerinin farklı yörelerden kesitler sundukları halk oyunu gösterisi katılımcılardan yoğun alkış aldı. Halk oyunu gösterisi sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Rüştü Yeşil, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Eyüp Çelik ve Doç. Dr. Hilal İlknur Tunçeli’ye çocuklar tarafından Şanlı Türk Bayrağımız hediye edildi. Gün boyu devam eden ve Hendek Halkı tarafından yoğun ilgi gören şenlik çocukların yüzlerindeki tebessümle sona erdi.