Eğitim Fakültesinde Devir Teslim Töreni

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Sayın Prof. Dr. Rüştü YEŞİL, görevini düzenlenen törenle Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇALIŞKAN’a; Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Eyüp ÇELİK görevini Sayın Doç. Dr. Dursun AKSU’ya devretti. Eğitim Fakültesinde düzenlenen törene Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Sayın Doç. Dr. Mithat TAKUNYACI’nın yanı sıra öğretim üyeleri de katıldılar.  Sayın Prof. Dr. Rüştü YEŞİL ve Sayın Prof. Dr. Eyüp ÇELİK Hocalarımıza fakültemize verdikleri hizmet ve kattıkları değer için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.Devir teslim töreninin ardından Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇALIŞKAN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Hilal İlknur TUNÇELİ ve Sayın Doç. Dr. Dursun AKSU  Fakültemizin yeni yönetim kadrosu olarak görevlerine başlamışlardır.