Pf 2014 Yaz Dönemi Sertifika Dağıtım Takvimi

PF 2014 YAZ DÖNEMİ SERTİFİKA DAĞITIM TAKVİMİ

SERTİFİKA DAĞITIM TAKVİMİ

2014 Yaz Dönemi Sertifikaları, T.C Kimlik numarasının başlama sırası dikkate alınarak aşağıdaki takvime göre Eğitim Fakültesi’nde (Hendek) yapılacaktır:

TC Kimlik numarası 10… - 25… İle başlayanlar 28 Ocak Çarşamba

TC Kimlik Numarası 26… - 42… İle başlayanlar 29 Ocak Perşembe

TC Kimlik Numarası 42… ve sonrası ile başlayanlara 30 Ocak Cuma günü sertifika dağıtımı yapılacaktır.

LÜTFEN UYUNUZ!..

Yığılmayı engellemek için takvim dışında kesinlikle sertifika dağıtımı yapılmayacaktır. TC Kimlik Numaranıza göre sertifika alımına geliniz…

Belirtilen tarihte gelmeyenlerin sertifikaları yoğunluk durumuna göre yeni bir takvim belirlenerek 2 Şubat Pazartesi’den itibaren dağıtılmaya devam edilecektir.

Sertifikalar, bizzat belge sahibine verilecektir. Sadece noter vekaletnamesi ile belirtilen başka kişiye verilebilir.

www.ef1.sakarya.edu.tr adresinden Pedagojik Formasyon Eğitimi Not Bilgileri Sorgulama linkine tıklayarak öğrenci numaranızı giriniz ve transkriptinizi kontrol ediniz.

Transkriptinde 10 ders görülen notları DD ve üzeri ve/veya  MU (Muaf) olarak görülenler sertifika almaya hak kazanmıştır.

Transkripteki notlarıyla ilgili bir yanlışlık olanlar pf@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumlarını yazabilirler.

SAÜEF DEKANLIK