Farabi Programı 2015 2016 Güz ve Güz+bahar Yarıyılı Başvuruları Başlıyor

2015 – 2016 Akademik Yılı Güz/Güz + Bahar Yarıyılı Başvuruları

BAŞVURU TARİHLERİ

16 Şubat 2015 – 02 Mart 2015

BAŞVURULAR;  http://www.farabi.sakarya.edu.tr  sayfasında yer alan

BAŞVURU ve ONAY ALANI sekmesinden SABIS kullanıcı adı ve şifresi ile online yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

• Farabi Değişim Programından daha önce yararlanmamış olmak,
  • Örgün eğitim veren yükseköğretim programlarının lisans, yüksek lisans ve doktora kademelerine kayıtlı öğrenci olması,
  • Lisans öğrencilerinin genel akademik not ortalamalarının en az 2.0/4, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ise en az 2.5/4 olması,
  • Öğrencilerin akademik not ortalamasının 2.0 ve üzeri olması durumunda, geçmiş öğrenim dönemlerinde alıp tekrar etmek durumunda kaldığı dersler, öğrencinin başvuru hakkını engellemez.
  • YÖK tarafından alınan karar gereğince, Tıp Fakültesi 6’ncı sınıf (intörn) öğrencilerinin 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren Farabi Değişim Programından faydalandırılması ikinci bir karara kadar durdurulmuştur.

Dosyalar