Ana Sayfa
Duyurular
Epdad Sertifika Töreni

EPDAD Sertifika Töreni

Fakültemizde akredite olan bölümlerimizin sertifika töreni mezuniyet törenimizde gerçekleştirildi. EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cemil ÖZTÜRK tarafından, akredite olan Fen Bilgisi Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Türkçe Eğitimi program başkanlarına belgeleri takdim edildi. 

Törende söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs KARAHAN akredite olan birimlerimize teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:  “Dünyada işlenmesi en zor üç unsurdan biri olarak nitelenen insan ruhunu eğitmek 4 yıllık programımızın odak noktasını oluşturdu. Bu bakış açımızın güncel ispatı, eğitim fakülteleri alan sıralamasında 95 eğitim fakültesi arasında 2014 yılında üçüncü, 2015 yılında ikinci sırada yer almamızdır. Bu başarının mimarı saygıdeğer meslektaşlarımı ve en büyük ilham kaynağımız olan, varoluş nedenimiz siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum.

Fakültemizin yakaladığı bu başarıyı sürdürebilir kılmak amacıyla 2015 yılında çalışmalarına başladığımız ulusal ve uluslararası akreditasyon için yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almaya başladık. Ulusal akreditasyon sürecinde, Türkçe Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programlarımız EPDAD tarafından akredite edildi. Türkiye’deki eğitim fakülteleri arasında bu süreci ilk başlatan ve ilk akredite olan fakülte hedefimizi diğer 7 bölümümüzle birlikte devam ettiriyoruz. Uluslararası akreditasyon çalışmalarımız da eşgüdümlü bir şekilde devam etmektedir.”

Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak biz de akredite olan bölümlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Fotoğraflar