Ana Sayfa
Duyurular
Pedagojik Formasyon Eğitimi Yaz Dönemi Hakkında (ösym'ce Yerleştirilecek Mezunlar ve Sakarya Üniversitesi Son Sınıf Öğrencileri)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YAZ DÖNEMİ HAKKINDA (ÖSYM'ce Yerleştirilecek Mezunlar ve Sakarya Üniversitesi Son Sınıf Öğrencileri)





Pedagojik Formasyon Eğitiminde ÖSYM'ce yerleştirilecek mezunlar ve Sakarya Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin eğitiminde 14 haftalık 1. dönem Haziran ayı ortasında başlayacak olup,  eğitimler uzaktan eğitimle yapılacaktır. Ara sınav ve dönem sonu sınavlar ise Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yapılacaktır. 2. dönem ise 2014 Ekim ayında başlayacak olup, eğitimler örgün eğitimle (yüz yüze) yapılacaktır. Ayrıca öğretmenlik uygulaması derslerinin uygulamaları da Sakarya ilindeki MEB'e bağlı liselerde yapılacaktır.
Sakarya Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin başvuru sonuçları da önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi ücretli olup, bu ücret ÖSYM'ce yerleştirilecek mezunlar ve Sakarya Üniversitesi son sınıf öğrencileri için aynı olacaktır. Ücretle ilgili duyurular ve ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.