Pedagojik Formasyon Eğitimi Yaz Dönemi Hakkında (ösym'ce Yerleştirilenler)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YAZ DÖNEMİ HAKKINDA (ÖSYM'ce Yerleştirilenler)

Daha önceden de açıklandığı gibi ilk dönem derslerimiz uzaktan eğitim yoluyla verilecek olup ikinci dönem dersler ise hafta sonu verilmesi için gayret gösterilecektir. YÖK tarafından Sakarya Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencileri son sınıf öğrencilerine (yeni mezun olmuş/olacak olan) verilen kontenjanın belli olmasından sonra, öğrenci sayısına göre öğrencilerin bir kısmı için eğitimler hafta içinde de yapılabilecektir.
YÖK tarafından gelen talimat doğrultusunda hem mezunlar hem de son sınıf öğrencilerinin eğitimlerinin  aynı zamanda yapılması gerektiğinden; kesin ve resmi olmamakla birlikte, ÖSYM tarafından yerleştirilenlere hafta sonu, yeni mezun olmuş/olacak olan son sınıf öğrencilerine de hafta içi eğitim verilmesi planlanmaktadır.
Kesin ve resmi durum kontenjan belli olduktan sonra önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.