Ana Sayfa
Duyurular
Pedagojik Formasyon 2014 (pf 2014) Yaz Dönemi Akademik Takvim

PEDAGOJİK FORMASYON 2014 (PF 2014) YAZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİM



PF 2014 YAZ DÖNEMİNİN NORMAL ŞARTLARDAKİ AKADEMİK TAKVİMİ EKTEKİ TABLODA BELİRTİLMİŞ OLUP ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DA DİKKATE ALMALARI RİCA OLUNUR:

1. www.formasyon.sakarya.edu.tr adresinden sağ köşedeki Giriş'ten kullanıcı adına TC Kimlik numaranızı, şifreye de TC Kimlik numaranızın ilk 5 hanesini yazın (İlk girişten sonra bu şifreyi değiştirebilirsiniz).
2. Dersler sekmesinde, ilk dönem alacağınız 7 ders ve bu dersleri veren öğretim elemanlarının bulunduğu bir liste gelecek.
3. Yedi dersin de 14 haftalık video çekimleri tamamlanmış olup bazılarının 14 haftalık çekimleri sisteme yüklenmiştir. Yüklenmeyenler ise, sunuma hazır hale gelmesi için bir takım teknik işlemlerden geçirildikten sonra yüklenecektir. En geç 3 gün içinde bütün derslerin 14 haftalık çekimleri sunuma hazır halde sisteme yüklenecektir.
4. Her dersin 14 haftalık çekimleri dönem boyunca sistemde sunuma hazır halde kalacağından, öğrencilerin kendilerine bir program yaparak dersleri düzenli şekilde izlemeleri/dinlemeleri lehlerine olacaktır.
5. Sistemle ilgili bir sorun yaşandığında pf@sakarya.edu.tr'ye ulaşılması rica olunur.
HERKESE HAYIRLI OLSUN. BEREKETLİ BİR DÖNEM GEÇİRMENİZ TEMENNİSİYLE...