Ana Sayfa
Duyurular
Pedagojik Formasyon İçin Tanıtım Amaçlı Deneme Sınavına Katılım Çağrısı

PEDAGOJİK FORMASYON İÇİN TANITIM AMAÇLI DENEME SINAVINA KATILIM ÇAĞRISI

 
18 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Pedagojik Formasyon eğitiminin vize sınavı öncesinde, değerli öğrencilerimiz için tanıtım amaçlı uygulama sınavı yapılması kararlaştırılmıştır. Yapılacak olan bu uygulama sınavı hiç bir şekilde notlandırmaya dahil olmayacaktır. Ayrıca sınavın içeriğinin de mevcut derslerle ilgisi yoktur. Sadece öğrencilerimizi, sınav hakkında teknik olarak bilgilendirmek amacıyla bu sınav yapılacaktır. Gerçek sınavlarda da tanıtım sınavında olduğu gibi işlemler yapılacak, her dersin videoların ilk 7 haftasını kapsayan içerikten oluşan bir sınav uygulanacaktır. Tatım amaçlı örnek sınavı yapabilmek için aşağıdaki işlem basamaklarını takip etmeniz gerekmektedir. 
1. “PFE TANITIM” dersi açılır.
2. Aktiviteler kısmındaki “DENEME SINAVI” açılır. 
3. Açılan yeni sayfadaki yönergeler okunduktan sonra “Sınav şartlarını kabul ediyorum“ kutucuğu işaretlenir.
4. “Sınavı Başlat” düğmesi tıklanarak sınav başlatılır.
5.  Sınav bittiğinde “Sınavı Bitir” düğmesi tıklanır.
6.  Sınav süresince istenildiği kadar giriş çıkış yapılabilir. Ancak sınav süresinin ilk girişten itibaren başlayacağı unutulmamalıdır!!!!!!

TANITIM AMAÇLI UYGULAMA SINAVI 13 AĞUSTOS 2014 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 18:00-19:00 ARASI SİSTEMDE AKTİF OLACAKTIR. BU SAATLER ARASINDA HERHANGİ BİR ZAMANDA GİRDİĞİNİZDE 25 DAKİKALIK SÜRE VERİLECEKTİR. TANITIM SINAVINA KATILMANIZ, SİZLERİN SİSTEMİ TANIMANIZ AÇISINDAN YARARLI OLACAKTIR VE KATILMANIZI TAVSİYE EDERİZ.