Arş. Gör. Toplantı

12.11.2020 tarihinde Fakültemiz A Blok toplantı salonunda, Fakültemizde görevli Araştırma Görevlilerimizle Dekanımız Prof. Dr. Rüştü YEŞİL Başkanlığında, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Zeynep DEMİRTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Mithat TAKUNYACI'nın da katılımlarıyla tanışma ve istişare  toplantısı gerçekleştirildi.  Yapılan toplantıda, araştırma görevlileri ile Dekanlık işbirliği içerisinde akademik gelişme, öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli hale getirilmesi ve akademik bilgi ve deneyimlerin topluma mal edilmesi konuları ele alındı. Toplantı sonunda, belirtilen çalışma alanlarında faaliyetleri üretmek ve yönetmek üzere Araştırma Görevlileri Çalışma Organizasyonu Platformu kurulması, çalışma ekiplerinin oluşturulması ve düzenli olarak Dekan başkanlığında toplantıların yapılması kararları alındı. Toplantı, araştırma görevlilerinin gerek bu süreçte daha etkin rol almaları gerekse yaşadıkları sorunlarla ilgili görüş ve önerilerinin alınması ile tamamlandı.