Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ziyareti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rüştü YEŞİL ile birlikte Dekan Yardımcısı Dr. Öğ. Üyesi Mithat TAKUNYACI ve Fakülte Sekreteri Ayhan BAYRAKTAR, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere yakın zamanda Milli Eğitim Bakanı tarafından açılışı yapılacak olan Öğretmen Yetiştirme Mekezi'nde  ziyaret gerçekleştirdi. Eğitim Fakültesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğretmen adayının yetiştirilmesi süreci başta olmak üzere kurumsal işbirliği çalışmaları ve ortak projeler yürütülmesi konuları ele alındı. Ziyaret, Öğretmen Eğitimi Yetiştirme Merkezi'nin amaç, işlev ve ortak projelerde yararlanabilme imkanları hakkında yetkililerle bilgi paylaşımı ve karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.